Om Danica Ejendomme

Danica Ejendomme er et datterselskab under Danica Pension. Vi investerer i fast ejendom for at sikre Danica Pensions 800.000 kunder et godt og sikkert afkast. Vi ejer ejendomme for 38 milliarder kr. og er blandt Danmarks største ejendomsinvestorer.

Vi bygger ikke bare ejendomme. Vi skaber liv 

Vi vil med vores investeringer være med til at skabe liv og bidrage til, at lokalområdet bliver et sted, hvor folk trives og lever livet. Det er grunden til, at vi har fokus på arkitektur, kvalitet, biodiversitet og bæredygtige tiltag, når vi bygger eller renoverer. Vores ambition er at skabe ejendomme, vi kan være stolte af – både nu og i fremtiden. 

Flere investeringer i boliger

Vores boligejendomme og projektbyggerier er primært beliggende i Storkøbenhavn og Aarhus. Vi har udvidet vores investeringer i boliger, blandt andet ved nyopførelse af boligejendomme som Sluseholmenog gennem større boligprojekter som Tuborg Strandeng, Postbyenog Papirøen 

Se alle boligejendomme

Erhvervsejendomme til ethvert behov

Vi er én af Danmarks største udbydere af erhvervslejemål. Den store volumen betyder, at vi kan tilbyde lejemål og domiciler i alle størrelser i de større danske byer. Det giver vores lejere optimal fleksibilitet. Vores investeringer er primært i kontorbygninger i Storkøbenhavn, Aarhus, Aalborg og Odense. 

Se alle erhvervsejendomme

Butikscentre over hele landet

Gennem Danske Shoppingcentre er vi markedsførende som investor i butikscentre i Danmark. Porteføljen indeholder nogle af de største og bedst beliggende centre i landet. Vi har en ejerandel i 18 butikscentre – ni i Storkøbenhavn, tre på Sjælland og seks i Jylland. Læs mere på www.danskeshoppingcentre.dk.

Ejendomme i udlandet

Danica Ejendomme har igennem årene investeret i udenlandske ejendomme. I de kommende år har vi ambitioner om at øge investeringerne i ejendomme i udlandet væsentligt – primært i vores nærområder.  

Igangværende projekter – privat

Vi arbejder konstant med nye projekter inden for private ejendomskomplekser og erhvervsejendomme. Projekter, der sætter nye standarder for fremtidens byggeri. Vores fokusområder er primært København og omegn og Aarhus.

Udviklingsprojekter – erhverv

I Danica Ejendomme har vi stor fokus på at investere i udviklingsprojekter, der kan bidrage til mere bæredygtighed, mere biodiversitet og mere sundhed og trivsel.

Hvad kan Danica Ejendomme gøre for dig?

Som ejendomsudvikler har Danica Ejendomme først og fremmest fokus på mennesker, familier og deres dagligdag.

Nyheder

Fordele for kunder i Danica Pension