Få fortrinsret til leje- og studie-/ungdomsboliger

Er du kunde i Danica Pension og har en indbetaling på minimum 25.000 kr. i årlig præmie eller et pensionsdepot på minimum 200.000 kr., får du fortrinsret til at leje en af Danica Ejendommes lejeboliger. Er du på jagt efter en studie-/ungdomsbolig, gælder samme regler. Her er det blot en af dine forældre, der skal have en indbetaling på minimum 25.000 kr. i årlig præmie eller et pensionsdepot på minimum 200.000 kr. Opskrivning skal ske via den ene forælders profil. Lejekontrakten udstedes i dit navn, og det er ikke et krav, at du er studieaktiv, medmindre det er angivet for den pågældende ejendom.

Se alle vores ejendomme

Kundefordele hos Danica

Danica Ejendomme er et datterselskab af Danica Pension, som er ejet af Danske Bank-koncernen. Det giver dig adgang til en række generelle kundefordele i Danske Bank-koncernen. Dem kan du læse mere om her:

Læs mere

Igangværende projekter – boliger

Vi arbejder konstant med nye projekter inden for private ejendomskomplekser og erhvervsejendomme. Projekter, der sætter nye standarder for fremtidens byggeri. Vores fokusområder er primært København og omegn og Aarhus.

Udviklingsprojekter – erhverv

I Danica Ejendomme har vi stor fokus på at investere i udviklingsprojekter, der kan bidrage til mere bæredygtighed, mere biodiversitet og mere sundhed og trivsel.

Hvad kan Danica Ejendomme gøre for dig?

Som ejendomsudvikler har Danica Ejendomme først og fremmest fokus på mennesker, familier og deres dagligdag.

Nyheder