Udvalgte ejendomme

Her defineres ‘Igangværende projekter ud fra brugernes POV, som byggeprojekter der pt. er under opførrelse, og som er helt eller delvist åbnet op for køb/leje.

Uplandsgade

Lige ved Amagerbrogades pulserende café og indkøbsmiljø ligger Amagerbro. 81 nye og lækre lejligheder midt i byens puls. Området har været i rivende udvikling de seneste år og er derfor yderst attraktivt. Lejlighederne er lyse og har alle adgang til fælles tagterrasse.  

Se projekt

Sluseholmen

Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her kan du gå ture, løbe, cykle og sejle kajak. Her er både i vandet, fugle i luften og et spirende socialt sammenhold. Frem for alt er Sluseholmen tæt på det meste. På 10 minutter er du på Rådhuspladsen og lige på den anden side af vandet, ligger det naturskønne Amager Fælled. 

Se projekt

Erdahus / Erdahus II

Lejeboligerne i Erdahus er holdt i et lyst og nordisk formsprog. Med to til fire værelser er der indretningsmuligheder for enhver. Den studerende, der vil bo tæt på universitetet og midtbyen. Det unge par med barn, der ønsker rekreative arealer og boligkomfort. Men også seniorer, der prioriterer altan eller terrasse, nem parkering og minimal vedligeholdelse. 

Erdahus / Erdahus II

Central Park

Central Park er bindeleddet mellem havnen og byen. Her får du det urbane og følelsen af at bo centralt, Samtidig er du også tæt på naturen og bor kun 100 meter fra vandet. Bygningen er inspireret af de klassiske københavner-karréer, hvor detaljerne og materialevalget er i fokus. 

Central Park

Göteborg Allé

Göteborg Allé 5 ligger i Aarhus N – under 10 minutter på cykel fra Aarhus centrum og et væld af uddannelsesinstitutioner. De skønne boliger ligger tæt på fine naturoplevelser og med alt, hvad du kan ønske dig inden for rækkevidde. Göteborg Allé 5 er funktionelt og gennemtænkt i alle detaljer – og tæt på alt. 

Gøteborg Allé

Igangværende projekter

Læs mere

Nyheder

Fordele for kunder i Danica Pension