Gøteborg Allé

Göteborg Allé 5 ligger i Aarhus N – under 10 minutter på cykel fra Aarhus' centrum og et væld af uddannelsesinstitutioner. De skønne boliger ligger tæt på fine naturoplevelser og med alt, hvad du kan ønske dig, inden for rækkevidde. Göteborg Allé 5 er funktionelt og gennemtænkt i alle detaljer.

Søg bolig

Gode fællesarealer

Göteborg Allé 5 indbyder til både ro og fællesskab. Ejendommen byder på gode fællesarealer med sjove aktiviteter, et skønt gårdrum samt en fin tagterrasse, hvorfra solen kan nydes i de lyse timer. Desuden er der gode vaskefaciliteter.

Studie-/ungdomsbolig

En del af boligerne er ungdomsboliger. Er du, eller en af dine forældre, kunde i Danica Pension og har en opsparing på minimum 25.000 kr. i årlig præmie eller et pensionsdepot på minimum 200.000 kr., får du fortrinsret til at leje en af Danica Ejendommes studie-/ungdomsboliger. Opskrivning skal ske via den ene af dine forældres profiler. Lejekontrakten udstedes i dit navn, og det er ikke et krav, at du er studieaktiv, medmindre det er angivet for den pågældende ejendom.

Fordele for kunder i Danica Pension