Lejeboliger i alle størrelser

Hos Danica Ejendomme har vi lejligheder i mange størrelser. Fra ét- og toværelseslejligheder til store lejligheder, der kan rumme hele familien. Lejlighederne er primært beliggende i København og Aarhus.

En god oplevelse hele vejen igennem

Vores ejendomme skal være med til at skabe liv og bidrage til, at lokalområdet bliver et sted, hvor folk trives i hverdagen. For det skal være en god oplevelse at være lejer hos os. Selve søgeprocessen har vi gjort enkel og overskuelig, så det er nemt at finde jeres nye hjem.

Ny lejlighed. Nyt liv

Hvordan opleves hverdagen som lejer i en af vores ejendomme? Se filmen om Anders og Henriette Eni, der bor i en 2-værelses-lejlighed i Sluseholmen.

Se filmen

Er du kunde i Danica Pension?

Er du kunde i Danica Pension og har en opsparing på minimum 25.000 kr. i årlig præmie eller et pensionsdepot på minimum 200.000 kr., får du fortrinsret til at leje en af Danica Ejendommes lejeboliger. Vil du vide mere om, hvordan du kan blive kunde i Danica Pension, så følg linket herunder.

Fordele for kunder i Danica Pension

Göteborg Allé 5, Aarhus

Göteborg Allé 5 ligger i Aarhus N – under 10 minutter på cykel fra Aarhus centrum og et væld af uddannelsesinstitutioner. De skønne boliger ligger tæt på fine naturoplevelser og har alt, hvad du har brug for.

Kanalvejshusene, Lyngby

Kanalvejshusene ligger i hjertet af Lyngby – tæt på byens mange forretninger og Lyngby Storcenter, biograf, hyggelige spisesteder og S-tog. De lyse og lækre lejligheder har enten egen altan eller fransk altan.

Sluseholmen, København

Poppelholm ligger i første række til vandet, lige ned til Sluseløbet med en enestående udsigt til Amager Fælled. Udsigten og den hyggelige lille lystbådehavn skaber en unik, maritim stemning.

Q&A

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål om vores lejeboliger

 1. Ja, hvis du er kunde i Danica Pension og har en opsparing på minimum 25.000 kr. i årlig præmie eller et pensionsdepot på 200.000 kr., får du fortrinsret til at leje et af Danica Ejendommes boliglejemål. 

 2. Nej, det behøver du ikke. Alle kan leje en lejlighed. Men i tilfælde af venteliste har kunder i Danica Pension fortrinsret.  

 3. Danica Ejendomme har fortrinsvis lejligheder i og omkring København og Aarhus.  

 4. Danica Ejendomme råder over ca. 2.700 lejeboliger.  

  • Gå til "Søg bolig"-siden.
  • Klik på ”Log ind” øverst til højre på siden. 
  • Vælg ”Opret ny bruger”. 
  • Udfyld formularen. Vær opmærksom på, at din mailadresse er korrekt indtastet, da du vil modtage boligtilbud via din mail. 
  • Når du har udfyldt formularen, klik på ”Opret”. 
  • Nu modtager du en aktiveringsmail med et link til at verificere din mailadresse. 
  • Når du har verificeret din mail, er du oprettet som bruger.  
  • Nu kan du skrive dig på ventelisten ved at vælge menupunktet ”Find Bolig”. 
 5. Ja, du kan godt være skrevet op til flere lejligheder på én gang. 

 6. Nej, det er gratis at stå på vores venteliste. 

 7. Ja, du kan godt sætte din profil i bero. Log på din brugerprofil, vælg ”Skift Status”, og vælg ”I bero”.

 8. Hvis du er ”Aktiv boligsøgende”, kan du logge på din brugerprofil. Klik på ”Mine Opskrivninger”, så kan du se din placering pr. ejendom.  

  1. Log på
  • Gå til danicapension.dk, og log på netpension
  • Indtast dit bruger-id og din adgangskode, og signér med MitID

   

  1. Find forsikrings-/policenummer
  • Under ”Din opsparing” vælger du: ”Sådan er din opsparing investeret”
  • Du kan nu se din samlede opsparing og de/det forsikrings-/policenummer, du har. Der er 11 cifre i alt. Hvis du har flere forsikrings-/policenumre, kan du blot vælge det første/øverste nummer.

   

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Danica Pension på telefonnummer 70 11 25 25 eller Danicapension.dk/skriv.

Fordele for kunder i Danica Pension