Intet byggeri uden parkering

Når Danica Ejendomme bygger nyt, sørger vi for, at parkeringsmulighederne følger med efterspørgslen, så der både er plads til kundernes og medarbejdernes biler. Vi har fokus på omstillingen til elbiler og sikrer, at der er mulighed for at lade i vores parkeringsanlæg. Samtidig tænker vi også cykelparkering ind i vores løsninger.

Parkering som en del af løsningen

Når vi bygger nye projekter, tænker vi parkeringen ind i en helhedsløsning. Vi gemmer så vidt muligt bilerne væk i parkeringsanlæg, hvor de kan stå trygt og godt. Fordelen ved den løsning er samtidig, at det giver mere plads til grønne og rekreative områder.  

42.000 m2 parkeringsanlæg i bilfri bydel

Postbyen er en ny bydel, som Danica Ejendomme bygger i København. Bydelen skal huse både erhverv, hotellejligheder samt boliger og skal være helt bilfri. Derfor bygger vi et underjordisk parkeringsanlæg på 42.000 kvadratmeter med plads til knap 1.000 biler og 5.500 cykelparkeringspladser. 

Læs mere

Har du spørgsmål?

Kontakt Chief Asset Manager Henrik Kehlet, hvis du har spørgsmål.

Kontakt

Postbyen, København

I Postbyen vil der være grønne byrum og pladser, hvor bylivet kan nydes. Bydelen bliver bilfri, men ikke billøs. Under jorden bygger vi et 42.000 kvadratmeter stort parkeringsanlæg med plads til knap 1.000 biler.

Harbour House, København

De smukke og innovative kontorhuse Harbour House I og II ligger på den gamle Kalkbrænderihavnekaj i den allerede etablerede del af Nordhavn. Her er parkeringspladser til husets medarbejdere og kunder gemt væk i kælderen med direkte adgang til lobbyen.

Europaplads, Aarhus

Lige ved åens udmunding, tæt ved havnen og midtbyen, bygger vi et stort og moderne kontorfællesskab på 19.000 kvadratmeter med butikker i stueetagen. Her er der blevet plads til 100 parkeringspladser i den underjordiske parkeringskælder med direkte adgang til kontorhuset.

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Danica Ejendomme tilbyder et bredt udvalg af erhvervslejemål, som tager hensyn til virksomhedens størrelse, beliggenhed, tidshorisont og indretning. Find et erhvervslejemål, der passer til din virksomheds behov og krav.

Harbour House – et full-service kontorhus