Find dit nye kontor eller domicil

Hos Danica Ejendomme er vi specialiseret i at finde de helt rigtige ejendomme på de helt rigtige placeringer. Vi gør en dyd ud af at holde vores ejendomme præsentable og godt i stand. For vi ved, at én af forudsætningerne for at kunne tiltrække kunder og fastholde medarbejdere er, at de bliver mødt af nogle attraktive omgivelser og gode faciliteter.

Et stort udbud

Som én af Danmarks største ejendomsinvestorer har Danica Ejendomme stor erfaring med erhvervslejemål. Vi ved, at det er vigtigt at have et stort udbud, så vores lejere får det bedst mulige udgangspunkt for at finde lige akkurat de lokaler, der skal danne rammerne om deres virksomhed.  

De bedste beliggenheder

Den rette beliggenhed er vigtigt for at tiltrække kunder såvel som medarbejdere. I Danica Ejendomme har vi valgt at fokusere på ejendomme i København og omegn og Aarhus. Her kan vi tilbyde et bredt udvalg af ejendomme med gode beliggenheder. 

Har virksomheden fået vokseværk?

Verden ændrer sig konstant, og det øger behovet for at kunne skalere sin virksomhed op eller ned på kort tid. Danica Ejendomme råder over et stort udvalg af lejemål og domiciler i mange forskellige størrelser. Som kunde hos os kan du derfor komme hurtigt og smidigt videre til et nyt kontorlejemål.

Lautrupsgade 7, København

I det spirende miljø omkring Nordhavn, helt nede ved vandet, ligger ejendommen Lautrupsgade 7. Her vil din virksomhed være en del af et helt nyt og spændende område, der inden for en kort årrække for alvor begynder at tage form. 

Postbyen / The Stamp, København

35.000 kvadratmeter stort kontorhus ideelt til større og mindre virksomheder, der ønsker en central beliggenhed i det visionære og moderne nye bykvarter Postbyen.

Harbour House, København

Helt ud til vandet, på den gamle Kalkbrænderihavnekaj, ligger Harbour House. Et moderne og eksklusivt full-service kontorhus i et helt nyt og spændende område. Ideelt for mindre og mellemstore virksomheder.  

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Danica Ejendomme tilbyder et bredt udvalg af erhvervslejemål, som tager hensyn til virksomhedens størrelse, beliggenhed, tidshorisont og indretning. Find et erhvervslejemål, der passer til din virksomheds behov og krav.

Harbour House – et full-service kontorhus