Find din nye butik/restaurant her

Hos Danica Ejendomme er vi specialiseret i at finde de helt rigtige erhvervslejemål på de helt rigtige placeringer. Ganske enkelt fordi placeringen er alfa og omega for kundestrømmen og dermed din omsætning. Vi tilbyder fortrinsvis erhvervslejemål i København og omegn, Aarhus samt i shoppingcentre over hele landet.

Godt indkøbsmiljø og attraktivt butiksmix

Shopping handler ikke bare om indkøb. Det handler om at skabe gode oplevelser for forbrugerne. Det gør vi blandt andet i 18 markante shoppingcentre, som vi igennem Danske Shoppingcentre tilbyder erhvervslejemål i. 

Læs mere

Beliggenheden er grundlaget for din forretning

Beliggenheden betyder forskellen mellem succes og fiasko. I Danica Ejendomme fokuserer vi på de ”sikre” beliggenheder i de større danske byer, hvor der i forvejen færdes mange mennesker. Det sikrer et godt fundament for din forretning. 

Tæt på kunderne

Danica Ejendomme tilbyder attraktive erhvervslejemål i direkte forbindelse med de større boligprojekter, vi bygger. Det betyder, at du er sikret en beliggenhed med en stor, potentiel kundekreds i nærområdet. Fx i Sluseholmen, hvor der både er et attraktivt butiksmiljø, apotek og et Sundhedshus.

Med fitnesscenter i stueetagen

Det er nemt og bekvemt at have et fitnesscenter tæt på hjemmet. Så er der ikke så mange undskyldninger for ikke at komme afsted til træning. Det får beboerne i Sluseholmen og Kanalvejshusene i Lyngby god gavn af. Her har Sats nemlig lejet sig ind. 

Rådhuspladsen 14, København

Beliggende i hjertet af København tilbyder vi et attraktivt butikslejemål lige midt i Københavns pulserende centrum. Lejemålet ligger med glasfacade til H.C. Andersens Boulevard og er ideelt til café, restaurant eller butik. Der er god mulighed for at sætte sit eget præg på lokalerne. Blandt andet kan kælderen indrettes til salgsareal. Lejemålet er på i alt 729 kvadratmeter, men kan deles op i to.

Aktivt handelsliv i Sluseholmen

Sluseholmen er et godt bevis på, at en kombination af dagligliv og erhverv skaber et levende kvarter. Her nyder beboerne godt af en lang række tilbud med butikker, caféer, spisesteder og et sundhedshus.  

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Danica Ejendomme tilbyder et bredt udvalg af erhvervslejemål, som tager hensyn til virksomhedens størrelse, beliggenhed, tidshorisont og indretning. Find et erhvervslejemål, der passer til din virksomheds behov og krav.

Harbour House – et full-service kontorhus