Igangværende projekter

Postbyen

Det centrale København får et helt nyt kvarter fyldt med byliv, business og boliger. Her i Postbyen opfører Danica to boligtårne (det højeste på højde med Rådhustårnet) med i alt 160 lejligheder. Lejlighederne varierer i størrelser fra 2 til 7 værelser, og alle får altan.

Se projekt

Tuborg Strandeng

I Hellerup, blot et bølgeslag fra hovedstaden, ligger Danmarks mest unikke liebhaverboliger, som er placeret i et kuperet, vildt englandskab lige ned til Øresund. Her finder du eksklusive ejer- og lejeboliger, der sjældent er set udbudt i Danmark.

Se projekt

Papirøen

Papirøen bliver en urban oase midt i Københavns Havn. Omkranset af vand på alle fire sider vil øen blive et samlingspunkt for mennesker, der elsker at koble af, opleve kultur og spise god mad. Her kan du bo og nyde udsigten over vandet og indre København. Bag selskabet står Danica Ejendomsselskab, Nordkranen og Unionkul Ejendomme.

Se projekt

Sluseholmen

Du vil opleve det, så snart du bevæger dig rundt i kvarteret. Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her går sluseholmerne tur, cykler, løber og sejler kajak. Her er både i vandet, fugle i luften og masser af liv og stemning. I øjeblikket udbygger vi med 247 studie-/ungdomsboliger. 

Se projekt

Sukkervænget

Sukkerkvarteret ligger i hjertet af Odense. Her møder fortidens industribygninger moderne arkitektur. Kvarteret er et pragteksempel på, hvordan nyt og gammelt kan forenes og skabe afsæt for pragtfulde boliger med sjæl, charme og wauw-effekt. 

Se projekt

Nyheder

Fordele for kunder i Danica Pension