Kanalvejshusene

De 146 lejeboliger i Kanalvejshusene ligger i hjertet af Lyngby, hvor både det stemningsfulde byliv og naturen er inden for rækkevidde. Med to til fem værelser er der boliger til ethvert behov. Lejlighederne har et fantastisk lysindfald, og sammen med de smukke gulve giver det følelsen af plads og muligheder. Kanalvejshusene skaber de perfekte rammer om en moderne bolig, der med komfort og funktionalitet opfylder beboernes drømme.

Se mere

Beliggenhed

Kanalvejshusene ligger i centrum af Lyngby – tæt på byens mange forretninger og Lyngby Storcenter, biograf, hyggelige spisesteder og S-togsstationen. Og der er ikke langt til grønne åndehuller. Udover det grønne område, der ligger lige bag Kanalvejshusene, så er både Dyrehaven og Frilandsmuseet tæt på.

Moderne og stilbevidst

De lyse og moderne boliger har et gavmildt lysindfald og stilfulde elementer indendørs. Og med den grønne, viltre gårdhave får Kanalvejshusenes beboere et skønt uderum i forlængelse af lejligheden. Boligerne er mellem 75 og 200 m2, har eget depotrum i lejligheden og altan eller fransk altan. Der er også mulighed for leje af p-plads i kælderen.

Fordele for kunder i Danica Pension