Bakkedraget

Bakkedraget er uden tvivl blandt Danmarks mest eksklusive lejeboliger. De 124 luksuslejeboliger ligger i første række til Øresund i hjertet af Hellerup mellem Strandvejen og Øresund. Boligerne, som varierer i størrelse fra 107-220 kvadratmeter, er bygget i eksklusive materialer, og den ekstra loftshøjde giver sammen med det fantastiske lysindfald en følelse af rummelighed og udsyn. Størstedelen af lejlighederne har indeliggende altaner/terrasser med hhv. morgen- og aftensol.

Se mere

Beliggenhed

Bakkedraget er en del af området Tuborg Strandeng og en enestående mulighed for at bo ved vandet i Gentofte Kommune. 100.000 m2 vildt englandskab, hvor naturstier snor sig mellem bakker. På Bakkedraget får du det bedste fra to verdener. På den ene side er du tæt på naturen med fri adgang til vandet og uberørte engarealer. På den anden side er du kun få hundrede meter fra de mange hyggelige caféer og butikker på Strandvejen eller i Waterfront. Og samtidig er du tæt på København.

Ind med udeliv – og ud med indeliv

Hver og én af de 124 lyse liebhaverlejligheder byder på en helt særlig rumoplevelse, hvor grænsen mellem ude og inde næsten forsvinder. Udelivet lukkes ind via altaner, terrasser og franske altaner. Gulve og lofter fortsætter uden overgang i uderummene. Og de store vinduespartier spejler himlen og åbner facaden, så lyset bydes indenfor. De få veje ved Bakkedraget har en belægning, der får dem til at minde om grusveje. Bilerne er gemt af vejen og parkeres i underjordiske p-kældre, smukt skjult under landskabet.

Fordele for kunder i Danica Pension