ERDA II

De 121 nyopførte lejeboliger er velbeliggende i rolige omgivelser i Åbyen, der grænser op til de smukke, rekreative grønne arealer Aarhus Å og Brabrandstien. Med to til fire værelser er der indretningsmuligheder for enhver. Fælles for alle boligerne er, at de er optimalt indrettet, samt at der er adgang til egen terrasse, altan eller tagterrasse. Ejendommen har en indbydende gårdhave med en tilhørende lille legeplads.

Søg bolig

Tæt på alt

Åbyen er en del af det nye brokvarter, der ligger ved Søren Frichs Vej, og har alt, hvad du har brug for til dagligdag og fritid. ERDA II ligger tæt på uddannelsesinstitutioner, Ceres Byen og Aarhus Midtbys mange faciliteter. I området findes både skole og fitness. Indkøb er lige rundt om hjørnet, hvor Netto er beliggende.

Moderne og lyse boliger

Lejeboligerne er holdt i lyse, nordiske toner. Både værelser og opholdsrum er med pæne parketgulve, mens badeværelserne har klinkegulv med gulvvarme. Boligerne er opført med velfungerende planløsninger, hvor opholdsstuen og køkkenet fungerer optimalt i sammenhæng med hinanden.

Fordele for kunder i Danica Pension