Vi investerer massivt i studie-/ungdomsboliger

Der er et stort behov for studie-/ungdomsboliger i Danmark, og mange unge mennesker kæmper hvert år for at få tag over hovedet ved studiestart. Derfor investerer Danica Ejendomme massivt i at bygge flere studieboliger. Primært i de store studiebyer, København og Aarhus. Bl.a. er vi ved at opføre 247 studie-/ungdomsboliger i Sluseholmen.

Venteliste til studieboliger

Få et godt studieliv med Danica Ejendomme

Hos Danica Ejendomme stræber vi efter at skabe nogle gode og trygge rammer for studerende. Ofte har studerende kun brug for begrænset plads, men til gengæld må der gerne være mulighed for at dyrke det sociale fællesskab med andre unge.

Er du kunde i Danica Pension?

Er du, eller en af dine forældre, kunde i Danica Pension og har en opsparing på minimum 25.000 kr. i årlig præmie eller et pensionsdepot på minimum 200.000 kr., får du fortrinsret til at leje en af Danica Ejendommes studie-/ungdomsboliger. Opskrivning skal ske via den ene af dine forældres profiler. Lejekontrakten udstedes i dit navn, og det er ikke et krav, at du er studieaktiv, medmindre det er angivet for den pågældende ejendom.

Vil du vide mere om, hvordan du kan blive kunde i Danica Pension, så følg linket herunder.

Læs mere

Nordbro, København

Lige der, hvor det pulserende Nørrebro begynder og ender, ligger Nordbro. Studielejlighederne i Nordbro befinder sig i de seks punkthuse. Resten af Nordbros lejligheder ligger i Tårnet og er for alle, både studerende og andre, der har lyst til at blive en del af fællesskabet.

I studielejlighederne i Nordbro er det et krav, at du er studieaktiv, og opskrivning til venteliste skal foregå via mit.s.dk.

Göteborg Allé 5, Aarhus

Göteborg Allé 5 ligger i Aarhus N – under 10 minutter på cykel fra Aarhus centrum og et væld af uddannelsesinstitutioner. De skønne boliger ligger tæt på fine naturoplevelser og har alt, hvad du har brug for.

I denne ejendom tilbyder vi studie- og ungdomsboliger.

Slusebro – studio apartments

1. februar 2024 vil Slusebro stå klar på Sluseholmen med 247 nye studio apartments til studerende og andre unge. Slusebro er fx til dig, der går på uni, er i lære eller måske lige er startet i dit første job.

Q&A

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål om vores lejeboliger

 1. Ja, hvis du er kunde i Danica Pension og har en opsparing på minimum 25.000 kr. i årlig præmie eller et pensionsdepot på minimum 200.000 kr., får du fortrinsret til at leje et af Danica Ejendommes boliglejemål. 

 2. Nej, det behøver du ikke. Alle kan leje en lejlighed. Men i tilfælde af venteliste har kunder i Danica Pension fortrinsret.  

 3. Danica Ejendomme har fortrinsvis lejligheder i og omkring København og Aarhus.  

 4. Danica Ejendomme råder over ca. 2.700 lejeboliger.  

  • Gå på [venteliste-link] 
  • Klik på ”Log ind” øverst til højre på siden. 
  • Vælg ”Opret ny bruger”. 
  • Udfyld formularen. Vær opmærksom på, at din mailadresse er korrekt indtastet, da du vil modtage boligtilbud via din mail. 
  • Når du har udfyldt formularen, klik på ”Opret”. 
  • Nu modtager du en aktiveringsmail med et link til at verificere din mailadresse. 
  • Når du har verificeret din mail, er du oprettet som bruger.  
  • Nu kan du skrive dig på ventelisten ved at vælge menupunktet ”Find Bolig”. 
 5. Ja, du kan godt være skrevet op til flere lejligheder på én gang. 

 6. Nej, det er gratis at stå på vores venteliste. 

 7. Ja, du kan godt sætte din profil i bero. Log på din brugerprofil, vælg ”Skift Status”, og vælg ”I bero”.

 8. Hvis du er ”Aktiv boligsøgende”, kan du logge på din brugerprofil. Klik på ”Mine Opskrivninger”, så kan du se din placering pr. ejendom.

  1. Log på
  • Gå til danicapension.dk, og log på netpension
  • Indtast dit bruger-id og din adgangskode, og signér med MitID

   

  1. Find forsikrings-/policenummer
  • Under ”Din opsparing” vælger du: ”Sådan er din opsparing investeret”
  • Du kan nu se din samlede opsparing og de/det forsikrings-/policenummer, du har. Der er 11 cifre i alt. Hvis du har flere forsikrings-/policenumre, kan du blot vælge det første/øverste nummer.

   

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Danica Pension på telefonnummer 70 11 25 25 eller Danicapension.dk/skriv.

   

Fordele for kunder i Danica Pension