Ejerboliger med fokus på kvalitet

Danica Ejendomme investerer i at bygge boliger på attraktive adresser i de store byer. Vi har stor fokus på kvalitet og har et stort udbud af boliger til familier i alle størrelser. Boligerne er primært beliggende i og omkring København, Aarhus og Odense.

Boliger skabt til hverdagens liv

Byggeri handler ikke bare om mursten og plantegninger. Det handler om at skabe attraktive hjem og trygge lokalmiljøer, hvor mennesker trives og lever det gode liv. I et nuanceret samspil med de omgivelser, ejendommene er en del af.

Bygget på boligejernes præmisser

En bolig er formentlig den største investering, vi foretager os i livet. Derfor er det vigtigt at tænke langsigtet. Hos Danica Ejendomme har vi fokus på at bygge ejerboliger, der også er en god investering om 10, 20 og 30 år. Her er attraktive placeringer og kvalitetsmaterialer to vigtige ingredienser.

Papirøen, København

Midt i hjertet af København er Danica Ejendomme med til at bygge et nyt bykvarter. En urban oase omkranset af vand på alle fire sider. Den perfekte base, hvis du elsker kultur og drømmer om at nyde udsigten over vandet og indre København. Bag selskabet står Danica Ejendomsselskab, Nordkranen og Unionkul Ejendomme.

Sukkerkvarteret, Odense

Sukkerkvarteret ligger i hjertet af Odense. Her møder fortidens industribygninger moderne arkitektur. Kvarteret er et pragteksempel på, hvordan nyt og gammelt kan forenes og skabe afsæt for pragtfulde boliger med sjæl og charme.

Tuborg Strandeng, Hellerup

I Hellerup, blot et bølgeslag fra hovedstaden, findes Danmarks mest unikke liebhaverboliger – i et kuperet, vildt englandskab lige ned til Øresund.

Fordele for kunder i Danica Pension