Intet byggeri uden parkering

Når Danica Ejendomme bygger nyt, sørger vi for, at parkeringsmulighederne følger med efterspørgslen. Vi har fokus på omstillingen til elbiler og sikrer, at der er mulighed for at lade i vores parkeringsanlæg. Samtidig tænker vi også cykelparkering ind i vores løsninger. Parkering er fortrinsvis til de respektive ejendommes beboere.

Parkering som en del af løsningen

Når vi bygger nye projekter, tænker vi parkeringen ind i en helhedsløsning. Vi gemmer så vidt muligt bilerne væk i parkeringsanlæg, hvor de kan stå trygt og godt. Fordelen ved den løsning er samtidig, at det giver mere plads til grønne og rekreative områder. 

42.000 m2 parkeringsanlæg i bilfri bydel

Postbyen er en ny bydel, som Danica Ejendomme bygger i København. Bydelen skal huse både erhverv, hotellejligheder samt boliger og skal være helt bilfri. Derfor bygger vi et underjordisk parkeringsanlæg på 42.000 kvadratmeter med plads til knap 1.000 biler og 5.500 cykelparkeringspladser. 

Læs mere

Har du spørgsmål?

Kontakt Chief Asset Manager, Henrik Kehlet, hvis du har spørgsmål.

Kontakt

Erdahus, Aarhus

I Erdahus er der naturligvis taget højde for parkeringspladser til beboerne. Du kan leje en af de 122 pladser i p-kælderen under ejendommen, så du kan gå tørskoet hjem med dine indkøb. Der er i øvrigt også både cykelparkering og plads til barnevogne. Parkeringspladserne er kun for beboere i Erdahus. 

Sukkervænget, Odense

Sukkervænget ligger centralt placeret i Odense kun 5 km fra motorvejen. Parkeringen foregår i gadeplan lige foran hoveddøren, så det er nemt at komme til bilen. Parkeringspladserne er passet elegant ind, så bilerne bliver en naturlig del af miljøet. Parkeringspladserne er kun for beboere i Sukkervænget. 

Tuborg Strandeng, København

I Tuborg Strandeng er der lagt vægt på naturen, bæredygtighed og biodiversitet. Her skal bilerne ikke skæmme naturen, så de bliver gemt bort i underjordiske p-kældre – smukt skjult under landskabet. Parkeringspladserne er kun for beboere i Tuborg Strandeng. 

Q&A

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål om vores parkeringspladser

  1. Danica Ejendomme tilbyder fortrinsvis parkeringspladser til beboerne i de ejendomme, vi ejer.

  2. Du kan nemt undersøge, om der er ledige parkeringspladser ved at bruge søgefunktionen ovenfor.

  3. Parkeringspladserne administreres af Apcoa eller CEJ afhængigt af, hvor i landet du befinder dig, og hvilket byggeri der er tale om.

Fordele for kunder i Danica Pension